Thomas Berge

Ex Thomas Berge neemt insinuaties terug: ‘Hij ging niet vreemd’

Thomas Berge en zijn vriendin Elianne Zweipfenning maakten onlangs bekend dat hun relatie na drie jaar en twee kinderen op de klippen was gelopen. Vervolgens liet Elianne op Instagram doorschemeren dat Thomas was vreemdgegaan, om die berichten vervolgens weer te verwijderen. In een nieuw Instagram-bericht komt de 24-jarige terug op haar insinuaties.

De afgelopen weken waren een “rollercoaster” van emoties, schrijft Thomas’ kersverse ex. “Wat ik echter nooit heb gewild is dat door een ondoordachte opmerking van mij, toen ik na weer een slapeloze nacht nog vol in emotie zat, Chiel nu wordt beschuldigd van vreemdgaan. Bij deze wil ik dan ook duidelijk maken dat Chiel binnen onze relatie nooit is vreemd gegaan en geen ‘dirty talk’ heeft gehad met andere vrouwen.”

Lees ook: Thomas Berge en Elianne Zweipfenning na drie jaar uit elkaar

‘Dat verdient hij niet’

Thomas (34), echte naam Chiel Ottink, ontkende eerder zelf al op Instagram dat hij was vreemdgegaan en stelde dat er “absoluut geen andere vrouw in het spel is”, maar dat geloofde kennelijk niemand, want hij kreeg op social media bakken ellende over zich heen. Dat moet stoppen, vindt Elianne. “Wat Chiel nu over zich heen krijgt via (sociale) media en daarbuiten is incorrect en verdient hij absoluut niet. Het liefst hou je dit soort situaties privé maar vanwege Chiel’s beroep is dat niet realistisch.”

Lees ook: Thomas Berge reageert op relatiebreuk: ‘Geen andere vrouw in het spel’

‘Willen het beste voor de kinderen’

De twee hebben twee kinderen samen: zoon Saint van 1 jaar en dochter Sky Méa, die afgelopen januari werd geboren. Daar richt het ex-stel zich nu volledig op, schrijft Elianne tot slot. “Hij zal altijd in het leven blijven van mij, Saint & Sky Méa. Wij gaan er alles aan doen om hier onze weg in te vinden en beiden hebben we één gezamenlijk doel en dat is het beste voor de kinderen en hun toekomst. Nogmaals vragen we om rust en ruimte.”