Johnny de Mol

386.000 mensen zien geëmotioneerde Johnny de Mol in laatste HLF8

De laatste uitzending van de SBS-talkshow HLF8 is vrijdagavond bekeken door 386.000 mensen. Dat meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO). Daarmee weet de talkshow, vrijdagavond gepresenteerd door Johnny de Mol, geen plek te veroveren in de lijst van de 25 best bekeken programma’s van vrijdag. Daar waren meer dan 426.000 kijkers voor nodig.

In de laatste minuten van de laatste aflevering richtte De Mol het woord aan zijn vrouw Anouk en hun kinderen. Daarbij raakte de presentator zichtbaar geëmotioneerd. “We zijn er vol voor gegaan, hebben het uitgeschreeuwd van plezier en soms een beetje van ellende”, zei hij. “Ik ga het missen en had het niet willen missen.”

Ongewenste resultaten

Een maand geleden werd bekend dat HLF8 moest stoppen vanwege “ongewenste resultaten”. De Mol was met de talkshow voor het eerst te zien in de zomer van 2021. Ook Hélène Hendriks, Leonie ter Braak en Sam Hagens presenteerden de talkshow recent. De Mol was even afwezig als presentator omdat hij in april 2022 zijn werkzaamheden neerlegde vanwege beschuldigingen van wangedrag.