Victoria en David Beckham Gettyimages 1715365536

Zoveel verdiende de Beckhams vorig jaar

Victoria en David Beckham hebben in 2022 een goed financieel jaar gedraaid volgens het Britse persbureau PA. De voormalig Spice Girl (49) en de ex-voetballer (48) zouden vorig jaar in totaal ruim 149,5 miljoen euro hebben verdiend.

PA baseert zich op informatie van bedrijven van het paar. De Beckhams verkopen onder meer kleding en modeaccessoires en hebben belangen in mediabedrijven.

David verdiende in 2022 bijna 83 miljoen euro met bijvoorbeeld het maken van reclame voor merken als Maserati, Nespresso en Adidas. Zijn bedrijf David Beckham Ventures maakte een winst vóór belastingen van 37,5 miljoen euro, een stijging van ongeveer 35 procent vergeleken met 2021. De omzet van het exclusieve modebedrijf van Victoria Beckham steeg ook, maar haar bedrijf maakte wel een klein verlies.

Dit jaar zond streaminggigant Netflix een vierdelige documentaire uit over David en Victoria. De programma’s werden geproduceerd door Studio 99, een ander bedrijf van David. De financiële impact hiervan zal pas in het volgende boekjaar zichtbaar worden.