The 2023 Met Gala Celebrating "karl Lagerfeld: A Line Of Beauty" Street Sightings

‘Zo heet het kindje van Rihanna en A$AP Rocky’

De Britse tabloid The Daily Mail beweert donderdag dat het bijna 1-jarige kind van zangers Rihanna en haar partner A$AP Rocky de naam RZA Athelson Mayers heeft gekregen. De tabloid baseert zich daarbij op het geboortecertificaat van het kind, waarvan het zegt een kopie in handen te hebben. Het blad heeft een afbeelding van de kopie online gedeeld.

Rihanna en de rapper hielden tot nu toe hun mond over de naam van hun baby. Als de baby inderdaad RZA heet, dan is de kans groot dat hij vernoemd is naar Robert Fitzgerald Diggs, rapper en producer van hiphopformatie Wu-Tang Clan. De lettercombinatie wordt in dat geval uitgesproken als ‘Rizza’. Volgens de tabloid droeg de zangeres het afgelopen jaar geregeld kleding met een verwijzing naar Wu-Tang Clan, bekend van nummers als Gravel Pit en Say What You Want.

Het eerste kindje van Rihanna en A$AP Rocky is ondertussen bijna een jaar oud. De zangeres kondigde tijdens haar optreden op de Super Bowl Halftime Show in februari aan in verwachting te zijn van een tweede.