Sofia Vergara

Zo blikt Sofía Vergara terug op dit jaar

Sofía Vergara blikt terug op een “interessant en erg moeilijk” jaar. Dat zegt de actrice in een interview met People. Afgelopen zomer maakten zij en acteur Joe Manganiello bekend na zeven jaar huwelijk te gaan scheiden.

“Ik heb een interessant jaar achter de rug”, zegt de 51-jarige actrice. “Ik wil niet zeggen slecht, maar het was zeer interessant en erg moeilijk. Ik ben door een scheiding gegaan, de acteursstaking die zo lang aanhield. Ik heb vrienden het moeilijk zien hebben, sommigen hebben hun kinderen van school moeten halen, omdat ze problemen hadden met de hypotheek. Dus het was een raar, vreemd jaar.”

De Modern Family-actrice probeert echter niet al te negatief te zijn. “Het is niet allemaal slecht. Alles komt wel goed en ik heb erg veel zin in volgend jaar.” Als haar gevraagd wordt of Vergara 2024 ziet als het jaar voor een ‘frisse start’, moet ze bekennen dat ze niet zeker weet of dat op haar leeftijd nog wel kan. “Ik hoop het, maar ik weet niet of je op je 51e nog wel een frisse start kan maken. Ik weet niet of ik nog wel ‘fris’ ben, maar ik heb er in ieder geval veel zin in.”