Cher Gettyimages 1704607277

Vriend van Cher begrijpt haar soms niet door groot leeftijdsverschil

De vriend van Cher begrijpt niet altijd waar ze het over heeft vanwege hun leeftijdsverschil. Dat vertelt de 77-jarige zangeres over haar 37-jarige partner tegen het Amerikaanse programma Extra.

“We kunnen over muziek praten. We kunnen over alles praten. Hij heeft een geweldig gevoel voor humor, hij heeft de schattigste zoon ter wereld ooit. We snappen elkaar gewoon”, zegt ze over producer Alexander ‘A.E.’ Edwards. “Maar soms praat ik met hem en heeft hij geen idee over wie ik het heb. Onlangs zei ik ‘weet je wie Clark Gable is?’ en er was toen wel iemand bij die zei ‘ja natuurlijk’, maar bij de meeste van mijn referenties kijkt hij naar mij en zegt ‘ik was toen nog niet eens geboren’.”

Speciale band met Tina Turner

In het interview gaat Cher ook in op Tina Turner, waar ze naar eigen zeggen “een speciale band” mee had. “We waren allebei jonger toen we trouwden en onze beide echtgenoten waren zo’n beetje de baas”, zegt ze over haar ex Sonny en Tina’s ex Ike. “De eerste keer dat ze een show met mij deed, was ze bij Ike en het was een heel andere Tina. Sonny was niet hetzelfde als hij, maar hij speelde wel degelijk de baas. En ze wilde weten hoe ik bij hem wegging, waarop ik zei ‘ik ben gewoon vertrokken’.”

Beeld: Getty Images