Matthew Perry

TMZ: in 911-gesprek Matthew Perry wordt gesproken over verdrinken

In een gesprek dat alarmlijn 911 ontving over acteur Matthew Perry op de avond dat hij overleed, werd gesproken over verdrinking. Website TMZ heeft het gesprek in bezit en maakt er melding van. Een deel van het gesprek is niet hoorbaar, meldt TMZ.

Perry overleed zaterdag op 54-jarige leeftijd. De politie onderzoekt zijn dood, maar gaat niet uit van een ‘verdacht overlijden’.

De acteur is vooral bekend van zijn rol als Chandler Bing in de succesvolle komedieserie Friends, die vanaf 1994 tien jaar liep op tv. Later speelde hij mee in verschillende speelfilms, waaronder The Whole Nine Yards. Perry bracht vorig jaar zijn memoires uit, ‘Friends, Lovers and the Big Terrible Thing: A Memoir‘. Daarin vertelt hij onder meer over zijn jarenlange strijd met een drank- en drugsverslaving.

Bloemen en kaarsjes

Bij het appartementencomplex in New York waar de personages van de sitcom Friends zogenaamd woonden, zijn zondag massaal bloemen neergelegd en kaarsjes aangestoken ter nagedachtenis aan de zaterdag overleden Matthew Perry.