Taylor Swift

Taylor Swift maakt selfie met prins William

Na afloop van haar concert vrijdagavond op Wembley heeft Taylor Swift de jarige prins William op een selfie getrakteerd. De Britse troonopvolger, die samen met kinderen George en Charlotte op het kiekje staat, is vrijdag 42 jaar geworden. Via Instagram bedankte William de Amerikaanse zangeres “voor een geweldige avond”.

Op de selfie die zij deelde, en waarin ze William feliciteerde met zijn verjaardag, stond ook haar vriend en American footballspeler Travis Kelce. Behalve de verjaardagswens schreef ze ook erg tevreden te zijn met haar eerste optreden in de Britse hoofdstad. “De Londense shows zijn uitstekend van start gegaan”, aldus Swift. Voor haar The Eras Tour staat ze ook zaterdag en zondag op het podium.

In augustus keert ze, na enkele Europese steden te hebben aangedaan, weer terug naar het Verenigd Koninkrijk waar haar tournee voor een flinke economische impuls lijkt te gaan zorgen. Eerder werd bekend dat de drie shows de Britse economie zo’n 1 miljard pond (bijna 1,2 miljard euro) opleveren.