Fbl Eng Facup Wrexham Sheffield Utd

Ryan Reynolds doet bijzonder oproepje aan fans

Acteur Ryan Reynolds heeft op Instagram gevraagd of mensen geen foto’s willen delen van de opnames van de film Deadpool 3, die hij momenteel draait. Op sociale media werden al meerdere kiekjes gedeeld, die volgens de hoofdrolspeler het plezier van de toekomstige kijkers verpesten.

“Verrassingen zijn deel van de magie van bioscoopfilms”, schrijft Reynolds. “Het is belangrijk dat we onze film kunnen draaien op echte locaties, met echte stunts. Als daar foto’s van worden gemaakt, vaak met grote telelenzen, dan kan het zijn dat een deel van het plezier van de bioscoopbezoeker wordt verpest.”

Daarom hoopt de Canadese acteur dat niet alleen fans, maar ook filmwebsites dit soort foto’s niet meer plaatsen. “We willen, ook tijdens het draaien, zoveel verrassingen als mogelijk intact houden voor de kijker”, schrijft hij. “Spoilers verpesten het plezier. En ja, ik snap dat dit geen grote problemen zijn waar ik nu over schrijf. Maar ik hou wel van deze film.”

Reynolds speelt de hoofdrol van Wade Wilson, een spitsvondige huurmoordenaar die als hij kanker blijkt te hebben, akkoord gaat met een mysterieus experiment. Hierbij raakt hij zwaar verminkt en krijgt hij superkrachten. De vorige twee films waren grote successen. Deel 3 komt uit in de zomer van 2024.