Robbie Williams In Der Zdf Unterhaltungsshow Wetten, Dass..? Live Aus Der Messe Friedrichshafen. Friedrichshafen, 19.11

Robbie Williams ontmoet fans vaak op deze plek

Robbie Williams vindt het soms ongemakkelijk om in restaurants naar de wc te gaan, omdat fans hem daar vaak aanspreken. Toch heeft de zanger er niet écht moeite mee. “Sommige mensen denken dat ik ondankbaar ben, maar dat ben ik niet. Ik zou dit leven een miljoen keer opnieuw kiezen”, schrijft Williams op Instagram.

“Als ik in een restaurant of bar ben, is het raar om naar het toilet te gaan. Want dat is de enige keer dat ik alleen ben. Sommige mensen zien dit als een grote kans”, schrijft Williams. “Ik heb me zo vaak omgedraaid van het urinoir om dan iemand te zien die alleen z’n handen kwam wassen. Hun handen! Niet eens pissen, alleen handen wassen.”

De zanger weet maar al te goed dat die mensen wellicht hopen op een kort praatje met hem. Dat gebeurt dan meestal ook wel. “Meestal vraagt diegene dan iets als ‘wat doe je hier, Robbie?’. Nou vriend, ik heb net gepist en nu was ik mijn handen. En jij?”, vervolgt Williams zijn verhaal. “Dan gebeurt het meest ongemakkelijke. De man schudt mijn hand met zijn eigen natte hand. Ik bied altijd mijn elleboog aan.”

Williams begrijpt dat dergelijke ontmoetingen bij zijn leven horen en hij maakt dan ook altijd even een foto met de fans – wel buiten het toilet. “Maar soms ben ik gewoon een man met zijn pik in zijn hand, die zich afvraagt wie hem nu weer komt begroeten bij het urinoir.”