Rebel Wilson

Rebel Wilson geeft update over gezichtswonden

Rebel Wilson heeft haar fans via Instagram laten weten dat de wonden in haar gezicht “verbazingwekkend goed genezen zijn”. De 43-jarige Australische actrice liep de verwondingen vorige week op bij het filmen van de actiefilm Bride Hard.

Wilson geeft de update in een video in haar Instagram Stories, waarin nog een wondje op haar neus te zien is. “De hechtingen die ik kreeg na mijn ongeluk op de set vorige week zijn eruit”, laat ze weten.

De actrice werd bij het opnemen van een vechtscène in haar gezicht geraakt met een geweer. Het was een ongeluk, vertelt Wilson in de video, en het was wel even “een schok”. “Ik wilde iedereen bedanken voor alle beterschapswensen, hopelijk komt het helemaal goed met me. Het is echt leuk om een actiefilm te maken, maar het kan soms een beetje gevaarlijk zijn.”

De film Bride Hard wordt gefilmd in Savannah, in de Amerikaanse staat Georgia. De opnames gaan ondanks de acteurs- en schrijversstaking in Hollywood door omdat het om een onafhankelijke productie gaat.