Anp 302621416

Rebecca Loos woest na docu: ‘David Beckham speelt slachtoffer’

In navolging van David en Victoria Beckham heeft ook Rebecca Loos gereageerd op de geruchten rond de vermeende affaire tussen haar en David in 2003. Dat doet de 46-jarige Loos in een interview met The Daily Mail. In het interview beschuldigt Loos de oud-voetballer ervan dat hij “het slachtoffer” speelt in deze situatie.

“Hij kan natuurlijk zeggen wat hij wil en ik begrijp dat hij een imago hoog moet houden, maar hij doet nu alsof hij zelf slachtoffer is in deze situatie. En hij schildert mij af als een leugenaar, alsof ik de verhalen heb verzonnen”, aldus Loos. “Hij suggereert indirect dat ik degene ben die Victoria heeft laten lijden.”

Dat vindt Loos ook het ergste aan de uitspraken van David Beckham. “Dat hij zegt dat hij het niet leuk vond om zijn vrouw te zien lijden. Dat stoorde mij. Omdat hij degene is die het lijden heeft veroorzaakt”, aldus Loos. Volgens zijn voormalig persoonlijk assistent had David beter kunnen zeggen dat het niet zijn “meest trotste tijd” was. “Zoveel mensen waren dit weer vergeten, hebben het achter zich gelaten. En hij heeft het weer naar boven gesleept op een manier die mijn reputatie schaadt”, zegt Loos.

Netflix-documentaire

In de recent verschenen Netflix-documentaire Beckham halen David en Victoria de geruchten rondom de affaire zelf ook aan. Victoria noemt die tijd “de zwaarste periode” uit hun huwelijk. De Beckhams hadden de affaire altijd ontkend terwijl Loos, destijds de persoonlijk assistent van de sporter, zei dat het nieuws wel klopte.

David zelf zegt over die periode dat het “de eerste keer” was dat zijn huwelijk met Victoria “onder zulke druk kwam te staan”. “Ik denk dat we toen niet het gevoel hadden dat we elkaar kwijtraakten, maar dat we verdronken. Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe we eruit zijn gekomen.”