staking Hollywood Sag Aftra Strike In Los Angeles Hits Two Week Mark

Plastisch chirurg onthult: stakende acteurs massaal onder het mes

Nu Hollywood-acteurs vanwege de staking tijdelijk niet mogen werken, nemen ze massaal plaats op de tafel van de plastisch chirurg. Dat zegt althans dokter Ben Talei van het Beverly Hills Center for Plastic Surgery. Talei vertelt aan entertainmentsite TMZ dat hij het zó druk heeft, dat hij zelfs op zaterdag en zondag volgeboekt zit.

Voor Talei komt de drukte niet onverwacht. Toen de schrijvers van Hollywood enkele maanden geleden spraken over een mogelijke staking, kwamen er al acteurs langs voor een consult en langetermijnplannen. “Ze zeiden: als er geen staking komt doen we alleen iets kleins, maar als het maanden gaat duren gaan we voor die facelift”, zegt de arts lachend in een video op de site.

Talei zegt dat er zowel A- als B-sterren in zijn praktijk te vinden zijn. “Het zijn zowel degenen die er financieel comfortabel bijzitten, als degenen die langere contracten hebben die nu de praktijk binnen komen rennen.”

Ook in coronatijd massaal onder het mes

De dokter herkent de situatie uit de coronatijd toen de sterren vanwege lockdowns ook niet konden werken. “Ik heb toen in korte tijd twee van mijn favoriete sporters behandeld, twee van mijn favoriete zangers, drie producenten en zeker vijf of zes acteurs die ik als kind al geweldig vond.” Bang om juist bij die bekende gezichten een foutje te maken, is Talei niet, zegt hij. “Mensen verwachten dat, maar dat is niet zo. Voor mij is elke operatie hetzelfde en ik voer ze ook altijd op dezelfde manier uit.”