Kardashians

Nieuwe serie over Kardashian-familie verschijnt dit najaar

Een driedelige documentaire over de familie Kardashian verschijnt dit najaar in het Verenigd Koninkrijk. De reeks, die House of Kardashian heet, vertelt het verhaal van Kris Jenner en haar dochters, meldt Variety. De serie gaat dieper in op hoe zij bekend zijn geworden, wat hen succesvol maakt en hoeveel ze verdienen.

De serie bevat niet eerder getoonde archiefbeelden van de Kardashians en ook doen meerdere mensen uit de ‘inner circle’ van de familie hun zegje over hen. Een van hen is Caitlyn Jenner, die ook jarenlang in de realityserie rondom de familie te zien was. De laatste jaren heeft zij een mindere band met de familie. De documentaire zoomt ook in op de familiedynamiek, de schandalen en persoonlijke worstelingen waar de Kardashians mee te maken hebben gehad.

Al seizoenen lang loopt een realityserie rondom Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner. Kris kreeg haar eerste vier kinderen met Robert Kardashian. Naast Kourtney, Kim en Khloé kregen zij ook nog zoon Rob. Met Caitlyn Jenner kreeg Kris daarna nog dochters Kendall en Kylie.