Ozzy Osbourne Buffalo Bills V Los Angeles Rams

Nieuwe operatie Ozzy Osbourne is zijn laatste: ‘Kan niet meer’

De operatie die Ozzy Osbourne onlangs heeft ondergaan aan zijn nek, zal zijn laatste zijn. In de nieuwste aflevering van zijn podcast The Osbournes Podcast zei de 74-jarige rocker dat zijn lijf nog meer medisch ingrijpen niet aankan.

“Morgen heb ik de laatste operatie aan mijn nek”, zei hij volgens het Amerikaanse magazine People in de recente aflevering, hoewel niet duidelijk is op welke datum de aflevering is opgenomen. “Het wordt de laatste operatie, want ik kan het niet meer. Hoe het ook afloopt na morgen, ik doe het niet meer. Ik kan het niet.”

Ongeval met quad

De ingreep aan zijn nek is de vierde sinds hij in 2019 gewond raakte bij een val in de badkamer. De Brit kreeg daardoor weer last van letsel dat hij in 2003 had opgelopen door een ongeluk met een quad. Hij werd na de val al meerdere keren geopereerd. Begin 2023 kondigde hij aan voorgoed te stoppen met toeren. Eventjes hoopte hij afgelopen zomer toch te spelen op het Power Trip-festival in Californië, maar hij moest dat vanwege de problemen met zijn gezondheid toch annuleren.