Nick Carter Aaron Carter Gettyimages 103131778

Nick Carter verliest opnieuw een zus, jaar na overlijden broer Aaron

Nick Carter is opnieuw een zus verloren. Bobbie Jean Carter (links op de foto) overleed plotseling op 41-jarige leeftijd, bevestigde moeder Jane Carter zaterdag tegenover entertainmentsite TMZ. De Backsteet Boys-zanger verloor een jaar geleden ook zijn broertje, zanger Aaron Carter. In 2012 verloor het gezin ook al een dochter en zus, zangeres Leslie Carter.

In een verklaring tegenover TMZ zegt moeder Jane “in shock” te verkeren na het horen over “de plotselinge dood” van haar dochter. Ook zegt ze tijd nodig te hebben “om de verschrikkelijke realiteit te verwerken dat dit voor de derde keer gebeurt”. Carter zal op een later moment met een meer uitgebreide verklaring komen, stelde ze.

Dochter van 8

Bobbie Jean Carter werkte gedurende haar leven als kledingstylist voor haar broers. Ook was ze te zien in de realityserie House of Carters over de familie. Bobbie Jean had een dochter van 8 jaar oud.

Tragedies

Vorig jaar verloor de familie zanger Aaron Carter. Hij overleed op 5 november 2022. Autopsierapporten toonden aan dat de 34-jarige was verdronken in zijn badkuip na onder invloed te zijn geweest van een kalmeringsmiddel. In 2012 overleed zus Leslie Carter op 25-jarige leeftijd na een val in de douche.

Zanger Nick Carter heeft nu nog een zus, de 36-jarige Angel. Zij is de tweelingzus van Aaron.

Beeld: Getty Images