Harry Styles

Moeder Harry Styles reageert op alle kritiek op haar zoon

Anne Twist, de moeder van Harry Styles, vindt dat fans andere mensen ‘vriendelijk’ moeten behandelen. Daarmee reageerde ze op de kritiek op het pas geschoren hoofd van haar zoon. Volgens haar heeft de zanger vriendelijkheid en inclusie altijd hoog in het vaandel staan en vindt hij het belangrijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt. “Er schuilt ironie in de negativiteit die hij over zich heen krijgt, omdat hij zijn haar heeft laten knippen”, schreef ze bij foto’s van haar zoon die ze op Instagram deelde. “Sorry, maar ik snap het niet.”

Ze deelde ook een screenshot van een artikel met als kop: ‘Harry Styles-fans geschokt door onthulling geschoren hoofd: mijn hele leven verpest’. Boven de foto schreef ze: “Laten we dat ongedaan maken.” Met groene pijlen naar beneden, verwees ze naar een zelfgemaakte kop: “Het is haar! Het is van hem. En het zal ook teruggroeien. Als hij dat wil.”

De zanger werd vorige week bij een concert van U2 voor het eerst met een gemillimeterd kapsel gezien. Veel fans vinden het jammer dat hij zijn lange krullen niet meer heeft. Styles heeft al vaker met kapsels geëxperimenteerd, maar heeft het nog nooit zo kort gehad als nu.