Britney Spears Lynne Spears Gettyimages 75280761

Moeder Britney Spears ontkent weggooien poppen en dagboeken: ‘Zou ik nooit doen’

Lynne Spears, de moeder van Britney Spears, heeft nooit de poppen en dagboeken van haar dochter weggegooid. Daarmee spreekt ze de woorden van de 41-jarige zangeres tegen, die in haar memoires The Woman in Me beweert dat haar moeder belangrijke spullen uit haar jeugd juist wel heeft weggegooid.

“Ik weet niet waarom je hebt verteld dat ik je poppen en dagboeken heb weggegooid”, schrijft Lynne in een bericht op Instagram, dat ze richt aan haar dochter. “Dat zou ik nooit doen! Dat zou wreed zijn, juist omdat ik weet hoeveel deze spullen voor je betekenen.” Bij haar bericht deelt Britneys moeder ook een foto van een aantal poppen en iets dat op een dagboek lijkt.

Opname in instelling

Spears zelf heeft nog niet gereageerd op het bericht van haar moeder. In haar boek schrijft de zangeres dat ze een aantal van haar spullen bij haar moeder had opgeslagen toen ze in 2019 verbleef in een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Toen ze in 2020 terugkeerde naar het huis van haar moeder, ontdekte ze echter dat al haar poppen en dagboeken waren verdwenen.