Anp 448470810

Megan Fox ontkracht geruchten over breuk met verloofde Machine Gun Kelly

Megan Fox is weer terug op Instagram en heeft meteen de geruchten over een mogelijke breuk tussen haar en haar verloofde Machine Gun Kelly naar het rijk der fabelen verwezen. Volgens de actrice was er geen andere liefde in het spel voor de muzikant, zoals wel beweerd werd door diverse media.

“Er is geen enkele inmenging van derden in deze relatie. Dat omvat, maar is niet beperkt tot… echte mensen, DM’s, AI-bots of duivelse demonen…”, deelt de 36-jarige Amerikaanse zondagavond. “Hoewel ik er een hekel aan heb jullie te beroven van willekeurige, ongegronde nieuwsberichten die veel nauwkeuriger zouden zijn geschreven door ChatGPT, moeten jullie dit verhaal laten rusten en al deze onschuldige mensen nu met rust laten.”

Onlangs werd gesuggereerd dat Fox en Colson Baker, zoals de echte naam van Machine Gun Kelly luidt, uit elkaar zouden zijn omdat de muzikant vreemd zou zijn gegaan. De actrice had alle foto’s met haar vermeende ex van Instagram verwijderd, voordat ze haar hele account op het platform offline haalde.

Fox en Kelly hebben sinds de zomer van 2020 een relatie. Begin vorig jaar vroeg hij haar ten huwelijk. Fox was eerder getrouwd met acteur Brian Austin Green, met wie ze drie zoons heeft. Machine Gun Kelly heeft uit een eerdere relatie een dochter.