Madonna Gettyimages 1463282285

Madonna geeft teken van leven: ‘Ik heb jullie liefde gevoeld’

Madonna zal het Amerikaanse deel van haar huidige tournee opnieuw plannen en de concertreeks in oktober starten in Europa. Dat laat de 64-jarige zangeres maandag weten in een bericht op sociale media. Het is het eerste bericht van de zangeres sinds ze eind juni met gezondheidsproblemen op de intensive care in het ziekenhuis belandde. Ze spreekt ook haar dank uit voor alle beterschapswensen die ze ontving.

“Het huidige plan is om het Noord-Amerikaanse deel van de tour opnieuw te plannen en in oktober in Europa te beginnen”, schrijft Madonna in het bericht over The Celebration Tour, die eigenlijk op dit moment door Canada en de Verenigde Staten zou gaan, maar vanwege de ziekenhuisopname werd opgeschort.

Het lijkt erop dat de Europese data van de tour dus ongewijzigd blijven en ze op 14 oktober aftrapt in de O2 Arena in Londen. Volgens dat schema zal ze op 1 en 2 december in de Ziggo Dome in Amsterdam staan. Eerder liet MOJO al weten ervan uit te gaan dat die optredens door zouden gaan.

Dankwoord

In het bericht laat Madonna verder weten dankbaar te zijn voor alle positieve energie, gebeden en helende woorden die ze de afgelopen tijd heeft mogen ontvangen. “Ik heb jullie liefde gevoeld”, schrijft ze. “Ik ben op weg naar herstel en ontzettend dankbaar voor alle zegeningen in mijn leven.” Ook laat ze weten dat haar eerste gedachten toen ze wakker werd in het ziekenhuis naar haar kinderen uitgingen. In tweede instantie dacht ze aan de mensen die tickets voor haar tour hadden gekocht en dat ze die niet wilde teleurstellen. “Ik haat het om mensen teleur te stellen.”

Haar voornaamste doel de komende tijd is om te herstellen en weer sterker te worden, laat ze weten. “Ik verzeker jullie, ik ben bij jullie terug zodra het kan!”