Lisa Kudrow Matthew Perry Stars Make Their Voices Heard At A Silent Auction For Lollipop Theater Network

Lisa ‘Phoebe’ Kudrow bedankt Matthew Perry voor ‘beste tien jaar’

Lisa Kudrow heeft als laatste van de vijf overgebleven Friends-hoofdrolspelers persoonlijk gereageerd op het overlijden van Matthew Perry. Op Instagram bedankt de actrice, die de rol van Phoebe speelde, hem voor alles wat hij haar heeft gegeven.

“Bedankt dat je me zo hard liet lachen dat ik er spierpijn van kreeg en de tranen iedere dag over mijn gezicht liepen”, schrijft Kudrow. “Bedankt voor je open hart in een relatie die zes kanten op ging en waarvoor compromissen nodig waren. En veel “praten”, vervolgt ze.

“Dank je wel dat je op je werk verscheen toen je je niet goed voelde en desondanks briljant was. Bedankt voor de beste tien jaar die een mens kan krijgen. Bedankt dat je me vertrouwde. Bedankt voor alles wat ik heb geleerd over genade en liefde door jou te kennen. Dank je wel voor de tijd die ik met je mocht doorbrengen, Matthew.”

Friends

Perry overleed eind vorige maand op 54-jarige leeftijd. Hij speelde tien seizoenen lang de rol van Chandler Bing in Friends. De hoofdrolspelers gaven twee dagen na het overlijden van de acteur een gezamenlijke reactie. Sinds dinsdag schreven ze allemaal afzonderlijk een persoonlijk afscheidsbericht.

Friends was tussen 1994 en 2004 op televisie en is, ondanks dat het al jaren gestopt is, nog altijd populair. De zes hoofdrolspelers bleven na de opnames bevriend met elkaar.

Beeld: Getty Images