Kim Kardashian

Kim Kardashian wil alleen maar mannen vanaf déze leeftijd daten

Mannen die met Kim Kardashian zouden willen daten, moeten volgens de realityster ten minste veertig jaar oud zijn. Die onthulling doet de 42-jarige Amerikaanse deze week in een nieuwe aflevering van de realityserie The Kardashians.

In de aflevering worden Kardashian en haar zoon Saint West met zijn vriendjes en hun moeders gevolgd tijdens een uitje naar Londen, waar het gezelschap een voetbalwedstrijd bijwoont. De moeders vragen Kardashian of ze niet een paar van de spelers op het veld zou willen ontmoeten voor een afspraakje, maar dat ziet de realityster niet zo zitten. “Ik heb een leeftijdslimiet, meiden. Ik moet iemand van mijn leeftijd hebben, iemand van in de veertig.”

Kardashian was tot vorig jaar negen maanden samen met komiek Pete Davidson, die nu 29 jaar oud is. Aan een nieuwe liefde is de Amerikaanse naar eigen zeggen nog niet per se toe. “Als je single bent en al je vrienden getrouwd zijn, lijkt het alsof de wanhoop op je gezicht is af te lezen en iedereen wil dat je met iemand gaat daten”, zegt ze over haar liefdesleven. “Ik vind het oprecht prima om nu even alleen te zijn, de ware komt heus nog wel op mijn pad.”

Vorig jaar kwam er een einde aan het huwelijk tussen Kardashian en rapper Ye, ook wel bekend als Kanye West. De twee waren van 2014 tot 2022 getrouwd. Ze hebben samen vier kinderen. Na haar verbroken relatie met Davidson werd Kardashian ook in verband gebracht met (voormalig) American Footballspelers Odell Beckham jr. (30) en Tom Brady (46), maar daar is nooit officieel iets over bekendgemaakt.