Kim Kardashian

Kim Kardashian over vrijgezel zijn: ‘Is goed voor me’

Kim Kardashian is momenteel niet op zoek naar een nieuwe liefde in haar leven. De 43-jarige realityster gelooft dat het goed voor haar is om minstens een jaar als vrijgezel door het leven te gaan. Dat zegt Kardashian in de realityserie The Kardashians, die om haar en haar familie draait.

Een jaar geleden heeft Kardashian al aangegeven dat ze twee jaar single door het leven wilde gaan. “Dus ik heb nog een jaar te gaan”, legt ze uit. “Ik denk dat het heel erg goed voor mij is. Ik ben ook niet op zoek, maar het lijkt wel of ze me steeds vinden. Maar ik ben niet op zoek”, aldus de realityster.

Kardashian heeft een bewogen liefdesleven gehad. Zo was ze van 2000 tot 2004 al eens getrouwd met een muziekproducent en van 2011 tot 2013 met basketballer Kris Humphries. Tussen die huwelijken in had ze een knipperlichtrelatie met American footballspeler Reggie Bush.

De bekendste persoon met wie Kardashian een relatie had, is Kanye ‘Ye’ West. De twee trouwden in 2014, kregen vier kinderen, maar zijn inmiddels uit elkaar. Na haar derde huwelijk kreeg Kardashian nog kort een relatie met komiek Pete Davidson, die inmiddels ook is stukgelopen.