Vanessa Feltz 80 For Brady Gala Screening Vip Arrivals

Kijkers Britse Koffietijd opgeschrikt door kreunende vrouw

Kijkers van de Britse talkshow This Morning kregen woensdagochtend onverwachte geluiden te horen. Een vrouw die inbelde in het ITV-programma begon luid te kreunen, waardoor veel mensen zich op sociale media afvroegen hoe plezierig het gesprek wel niet voor haar was.

De vrouw belde naar het ochtendprogramma om advies te krijgen over een ruzie tussen haar nicht en haar zus. Nadat ze haar verhaal had gedaan, begon Vanessa Feltz haar tips te geven om met de situatie om te gaan. Op dat moment begon de vrouw instemmend te kreunen.

Show must go on

Feltz liet zich niet uit het veld slaan en bleef tijdens het gekerm doorpraten. Alleen presentator Dermot O’Leary kon zijn gezicht niet volledig in de plooi houden en beet op zijn lip om een glimlach te verhullen. Er werd daarna geen aandacht meer besteed aan het bijzondere moment.

Orgasme

Kijkers reageerden verrast op Twitter. “Wat voor rare geluiden maakte Jane aan de telefoon?”, vroeg iemand zich af. “Heeft Jane de beller een orgasme?”, zei iemand anders. “Jane is zojuist live klaargekomen op tv”, concludeerde een andere twitteraar.

Beeld: Getty Images