Adele 65th Grammy Awards Show

Kassa! Ed Sheeran, Adele en Harry Styles onder rijkste jonge Britten

Ed Sheeran, Adele en Harry Styles behoren tot de rijkste Britten tot en met 35 jaar. Dat schrijft de Britse krant Sunday Times in het jaarlijkse overzicht van rijke Britten.

Van de drie zeer populaire artiesten staat Sheeran het hoogst genoteerd. Op de lijst van 35 rijkste Britten tot en met 35 jaar staat hij zevende, met een geschat vermogen van 300 miljoen pond. De 32-jarige zanger kon onder meer profiteren van zijn onlangs verschenen album – (Subtract), dat zeer succesvol is. De 35-jarige Adele staat negende met 165 miljoen. Ze verdient momenteel veel aan haar concertreeks in Las Vegas.

De 29-jarige Harry Styles volgt op de 13e plaats met een vermogen van 150 miljoen. Ook twee van zijn voormalige collega’s uit zijn One Direction-tijd hebben de lijst gehaald. Niall Horan en Louis Tomlinson staan gedeeld 29e met 54 miljoen.

Harry Potter-vermogen

Andere beroemdheden in de lijst met rijke jonge Britten zijn onder anderen zangeres Dua Lipa (75 miljoen), model Cara Delevingne (50 miljoen) en Harry Potter-acteurs Daniel Radcliffe (92 miljoen) en Emma Watson (60 miljoen).

Peetvader van prins George wint

Lijstaanvoerder van de jonge Britten is Hugh Grosvenor, de hertog van Westminster, met een vermogen van ongeveer 9,9 miljard pond. De zakenman is peetvader van de Britse prins George. De familie van Gopi Hinduja staat bovenaan de ‘gewone’ rijkenlijst, met een geschat vermogen van 35 miljard.