Britney Spears Justin Timberlake Gettyimages 451431979

‘Justin Timberlake focust zich op andere dingen dan boek Britney Spears’

Justin Timberlake trekt zich niets aan van de nieuwe aandacht voor zijn voormalige romance met Britney Spears. De zangeres brengt op 24 oktober haar memoires uit, waarin ze onder meer schrijft dat ze rond 2000 een abortus liet uitvoeren omdat Timberlake dat als haar toenmalige vriend wilde.

“Justin is bezig met muziek”, deelde een insider met E! News. “En hij houdt van wat hij maakt.” Volgens de bron voelt de 42-jarige zanger en acteur zich zelfs “geweldig” en heeft hij het met zijn vrouw Jessica Biel momenteel “zo druk” met de opvoeding van hun zoons Silas (8) en Phineas (2).

Timberlake, die nog niet publiekelijk is ingegaan op de beweringen van zijn ex, was destijds “absoluut” niet blij met de zwangerschap van de zangeres. “Hij zei dat we er niet klaar voor waren om een baby in ons leven te hebben, omdat we veel te jong waren”, schrijft Spears (41) in haar memoires. De zangeres had de abortus niet gedaan als ze in haar eentje de beslissing had genomen en noemt het “een van de pijnlijkste dingen” die ze in haar leven heeft meegemaakt.

Timberlake en Spears dateten tussen in 1999 en 2002 en gingen uit elkaar, nadat hij vreemd zou zijn gegaan.