Privé Revaux Presents Jamie Foxx's Birthday Bash In Paris

Jamie Foxx doet boekje open over mysterieuze ziekenhuisopname: ik ging naar de hel en weer terug

Jamie Foxx heeft voor het eerst over zijn gezondheidsproblemen gesproken. “Ik ging naar de hel en weer terug”, zegt de 55-jarige acteur in een videoboodschap. In april werd Foxx om onbekende redenen opgenomen in het ziekenhuis.

In de videoboodschap bedankt de acteur zijn fans voor alle woorden van steun. “Ik weet dat veel mensen aan het wachten waren op een update, maar ik wilde niet dat jullie me zo zagen”, aldus Foxx. “Ik wil dat jullie me zien lachen, grapjes zien maken of voorbij zien komen in een televisieprogramma. Ik wilde niet dat jullie me zagen met allerlei slangen in mijn lichaam, niet wetende of ik het zou gaan redden.”

Echt ziek

De acteur vertelt niet waarom hij in het ziekenhuis werd opgenomen. Wel ontkracht hij geruchten die rondgingen over dat hij verlamd of blind zou zijn. “Ik heb iets meegemaakt waarvan ik nooit had gedacht dat ik het mee zou maken”, zegt de acteur. “Ik zal af en toe nog wel eens in tranen uitbarsten, want het was zwaar, ik was echt ziek.”

Inmiddels gaat het weer beter met Foxx. Zo werd de acteur deze week weer voor de camera’s gesignaleerd voor de opnames van een reclame.