Snoop Dogg Wrestlemania 39

Hier is Snoop Dogg bang voor

Snoop Dogg is bang voor paarden. Dat zei de rapper tegen Tiffany Haddish in een aflevering van Double G News. “Je hebt me nog nooit in een scène met een paard gezien.”

In de aflevering vertelde actrice Haddish over haar jeugddroom om paarden te fokken op een boerderij, waarop hij zijn paardenfobie toe gaf, zijn angst voor paarden. “Ik ben er gewoon bang voor.”

“Wat? Zo groot als jij bent?”, vroeg Haddish aan hem. “Tot op de dag van vandaag ook”, antwoordde hij. “Ik weet niet waarom ik zo bang voor ze ben.” Op de vraag of hij het meende, zei hij: “Zeer serieus. Je hebt me nog nooit in een scène met een paard gezien”, vertelde de acteur die wel op hetzelfde beeld te zien is geweest met struisvogels, leguanen en andere dieren. Toen de presentatrice suggereerde dat hij in zijn vorige leven van een paard was gevallen, grapte hij dat hij in zijn vorige leven de Onthoofde Ruiter was. Daarmee verwees hij naar een beroemde folklorefiguur dat hoofdloos te paard rijdt en dorpelingen kwelt.

Hoewel Snoop Dogg de reden achter de fobie niet kent, snapt hij wel waarom mensen paarden leuk vinden en staat hij ervoor open om zijn angst in de toekomst te verhelpen. “Misschien kan iemand me op een dag voorstellen aan een babypaard… Een kleine ezel of zoiets waar ik mee kan leren omgaan.”