Ian McKellen Gettyimages 1252972181

Herstel Ian McKellen (85) na val duurt langer: dankt fans en artsen voor steun

Acteur Ian McKellen heeft dinsdagavond op X van zich laten horen nadat hij maandagavond tijdens een toneelvoorstelling van het podium was gevallen. De 85-jarige Lord of the Rings-ster deelde een kort bericht waarin hij zei dat het goed gaat en hij fans en verpleegkundigen bedankt voor alle steun.

“Ik wil iedereen bedanken voor de aardige berichten”, schrijft McKellen. “Sinds het ongeluk, tijdens een voorstelling van Player Kings, zijn mijn verwondingen bekeken en behandeld door een groep artsen, specialisten en verpleegkundigen van de National Health Service. Ik ben ze voor eeuwig dankbaar, uiteraard. Zij hebben mij verzekerd dat mijn herstel snel en compleet zal zijn. Ik zie er naar uit weer snel op het podium te staan.”

Lees ook: Acteur Ian McKellen (85) kukelt van podium tijdens Shakespeare-stuk

Ook voorstelling woensdag geschrapt

Het Noël Coward Theatre maakte dinsdag bekend dat ook de voorstelling van het stuk Player Kings op woensdag is geschrapt. De acteur kan nog niet terugkeren op het podium, meldt het gezelschap. McKellen verloor tijdens een opvoering van de Shakespeare bewerking Player Kings zijn evenwicht en viel.