2022 Amfar Los Angeles Gala Arrivals

Hayden Panettiere reageert op dood van broer Jansen: ‘Voor altijd in ons hart’

Hayden Panettiere heeft met haar familie laten weten dat haar broer Jansen overleden is aan een vergroot hart, in combinatie met complicaties aan de aortaklep. De actrice reageert daarmee na een week voor het eerst op de dood van haar broer, middels een bericht aan ABC News.

“Hoewel het weinig troost biedt, meldde de medische onderzoeker dat het plotselinge overlijden van Jansen kwam door cardiomegalie (vergroot hart), in combinatie met complicaties aan de aortaklep”, zo leest het bericht van de familie Panettiere.

“We waarderen oprecht de golf van liefde en steun aan onze familie terwijl we door dit ondenkbare verlies navigeren, en vragen om ons privacy te geven in deze tijd van rouw”, gaat de familie verder. “We houden zoveel van je Jansen en je zult voor altijd in ons hart zijn.”

Net als zijn zus was de 28-jarige Jansen ook actief in Hollywood. Hij was onder meer bekend van series als The X’s en Blue’s Clues en The Walking Dead. In 2004 en 2005 was Jansen samen met Hayden te zien in de films Tiger Cruise en Racing Stripes.