Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow: zou blij zijn om op 55e uit spotlights te verdwijnen

Gwyneth Paltrow zou blij zijn als ze uit de spotlights kan verdwijnen wanneer ze 55 wordt. Dat zegt de nu 51-jarige actrice en onderneemster in een interview met het platform voor jonge vrouwen Bustle.

“Misschien denk ik wel ‘fuck dit’ en verdwijn ik gewoon en ziet niemand ooit meer iets van mij”, oppert Paltrow in het gesprek wanneer het over haar toekomst gaat. Als de interviewer oppert dat ze dat misschien wel op haar 55e verjaardag kan doen, reageert ze positief. “Daar zou ik erg blij mee zijn”, zegt ze. “Ik zal letterlijk verdwijnen uit het openbare leven. Niemand zal ooit meer iets van mij vernemen.”

Geen plezier in publieke kant

Paltrow vertelt ook in het gesprek dat ze totaal geen plezier haalt uit de publieke kant van haar werkzaamheden. Waar ze wel plezier uit haalt? “Creëren, samenwerken, overvallen worden door nieuwe ideeën, innoveren, vooruitdenken, strategieën, visie, dat soort dingen.” En daarbij laat ze zich niet leiden door geld. “Ik heb me nooit echt aangetrokken kunnen voelen tot de rijken. Ik heb altijd onafhankelijke films gemaakt. Ik weet het niet, geld is nooit mijn ding geweest. Nooit mijn drijfveer.”