John Legend Gettyimages 1723738169

Grote sterren van de partij bij speciaal eerbetoon aan Elvis Presley

Verscheidene grote sterren doen dit jaar mee aan een speciaal eerbetoon aan Elvis Presley. De Amerikaanse zender NBC zendt op 29 november live vanaf het landgoed Graceland de special Christmas at Graceland uit, waarmee de nalatenschap van Elvis Presley wordt geëerd.

Onder anderen Alanis Morissette, John Legend en Lana Del Rey zullen een live-optreden geven vanaf het landgoed van de muzieklegende. Ook Post Malone, Kacey Musgraves, Lainey Wilson, Kane Brown en The War and Treaty zullen optreden. Volgens People is het de eerste keer dat Graceland gastheer is voor een televisieconcert.

Magie van kerst in Graceland

Actrice Riley Keough, de kleindochter van Elvis, zal ook aanwezig zijn. “Mijn familie en ik zijn opgetogen om de deuren van Graceland te openen in deze unieke special”, stelt Keough in een verklaring. “Met intieme muziekoptredens die geïnspireerd zijn door de gekoesterde kerstdagen van mijn grootvader Elvis in Memphis, worden kijkers uitgenodigd om uit de eerste hand de magie van kerst in Graceland te ervaren.”

Beeld: Getty Images