Us Entertainment Fashion Metgala

Gisele Bündchen over ex-man Tom Brady: ‘Wens hem altijd het beste’

Gisele Bündchen kijkt ondanks het verdriet positief terug op de scheiding van haar voormalige man Tom Brady. In een interview met CBS Sunday Morning vertelt het 44-jarige model dat scheiden niet is wat ze had gehoopt, maar dat ze tevreden is met hoe de dingen zijn verlopen. Het stel ging vorig jaar uit elkaar na een huwelijk van dertien jaar.

“Ik bedoel, het is niet wat ik heb gedroomd en heb gehoopt”, vertelde Bündchen aan interviewer Lee Cowan. “Mijn ouders zijn vijftig jaar getrouwd en ik wilde echt dat dat zou gebeuren. Maar ik denk dat je het soms moet accepteren. Soms groei je samen, soms groei je uit elkaar.”

Bündchen en Brady hebben samen twee kinderen, de 13-jarige Benjamin en de 10-jarige Vivian. Bündchen is Brady dankbaar voor wat hij haar heeft gegeven en ze zal hem altijd het beste wensen, zo zegt ze. “Hij is de vader van mijn kinderen. Dus ik wens hem altijd het beste. Ik ben zo dankbaar dat hij me geweldige kinderen heeft gegeven en ik denk: als er een deur sluit, gaan er andere deuren open.”