Caitlyn Jenner Sky's House Of Kardashian Launch Event

Geen relaties meer voor Caitlyn Jenner: ‘Zie dat niet gebeuren in mijn leven’

Caitlyn Jenner denkt niet dat ze ooit nog een romantische relatie zal hebben. De oud-realityster vertelde in een interview met de Sunday Times dat ze geen behoefte heeft aan een relatie. “Ik zal in de toekomst nooit meer een relatie hebben”, meent Jenner. “Ik zie dat niet gebeuren in mijn leven. Daar ben ik niet naar op zoek.”

Toch is de oud-Olympiër zeker niet eenzaam. Ze geniet van het gezelschap van haar twee honden, Bertha en Baxter, en haar grote familie. Daarnaast houdt ze zich bezig met haar hobby’s, zoals vliegen en golfen. Ook gaat ze al twintig jaar graag naar de racebaan om over het asfalt te scheuren. “Autoracen is niet per se een manier om geld te verdienen of een carrière op te bouwen. Je doet het omdat het leuk is.”

Drie keer getrouwd

Jenner is in het verleden drie keer getrouwd geweest. Haar laatste huwelijk met Kris Jenner eindigde in 2015. Afgelopen woensdag vertelde Jenner dat zij en haar ex-vrouw geen contact meer hebben. Haar ex was echter niet blij met die uitspraken en Jenner gaf aan spijt te hebben van haar opmerking.

Beeld: Getty Images