Taylor Swift

Emotionele Taylor Swift reageert op overlijden fan bij concert

Een concert van Taylor Swift in Rio de Janeiro is voor veel fans uitgelopen op een drama. Vanwege de extreme hitte vielen zo’n duizend bezoekers flauw en bezweek één fan aan oververhitting, meldt de Braziliaanse krant Folha De S. Paolo.

Het slachtoffer is een 23-jarige vrouw die vooraan stond toen ze onwel werd. Ter plaatse zou ze zijn gereanimeerd waarna op weg naar het ziekenhuis een tweede hartstilstand volgde.

Swift reageert geschokt op het nieuws via Instagram. “Ik kan niet geloven dat ik dit schrijf, maar met een gebroken hart moet ik zeggen dat we eerder vanavond voorafgaand aan mijn show een fan hebben verloren. Ik kan niet eens vertellen hoe kapot ik hiervan ben. Er is nog heel weinig informatie, behalve dat ze zo ongelooflijk mooi was en veel te jong”, aldus de zangeres, die naar eigen zeggen overweldigd is door verdriet. “Dit is het laatste wat ik ooit had gedacht dat zou gebeuren toen we besloten om deze tour naar Brazilië te brengen.”

Water

In Rio de Janeiro liep de temperatuur de afgelopen dagen op tot boven de 40 graden. Door de luchtvochtigheid voelde het echter nog warmer; zo lag de gevoelstemperatuur donderdag rond de 58,5 graden.

Op sociale media klaagden veel fans gezien de intense hitte over het verbod dat ze geen water mee naar binnen mochten nemen. Swift zelf deelde tijdens de show verschillende keren water uit aan bezoekers die daarom vroegen, is te zien op filmpjes die circuleren.