Elton John Gettyimages 1501986607

Elton John bedankt publiek voor liefde en steun bij allerlaatste show in VK

Elton John heeft het publiek bedankt voor “de liefde en steun” die hij mocht ontvangen tijdens zijn afsluitende optreden op het festival Glastonbury zondag. De 76-jarige wereldster deed dat maandag in een bericht op Instagram.

“Bedankt Glastonbury!”, schrijft Elton bij enkele foto’s van het optreden. “De energie gisteravond was met niets te vergelijken en ik kan het publiek en de mensen thuis niet dankbaarder zijn voor al jullie liefde en steun. Jullie zullen voor altijd in mijn hart en ziel zijn.”

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Elton John (@eltonjohn)

Afscheid

Het optreden op het beroemde Britse festival was aangekondigd als het laatste optreden dat Elton John ooit in het Verenigd Koninkrijk zou geven. Hoewel de zanger aan het begin van de show nog zei dat dat “mogelijk” zijn laatste optreden in het VK zou zijn, laat hij er in het Instagrambericht geen twijfel over bestaan. “VK, wat een afscheid. Ik hou van je”, schrijft hij met daarbij een emoji van een zwaaiend handje en de Britse vlag.

Overigens was het optreden op Glastonbury sowieso niet het afscheid van Elton John als artiest. Dat is in Stockholm op 8 juli.

Beeld: Getty Images