Drake geeft dure auto weg tijdens concert

Rapper Drake heeft zich afgelopen weekend van zijn gulle kant laten zien. De Canadese rapper gaf tijdens een optreden in Toronto een auto weg. Volgens Amerikaanse media gaat het om een model dat zeker 139.000 dollar (131.000 euro) waard is.

Op beelden op sociale media is te zien hoe de artiest een lootje uit een grote koker trekt met daarin het ticketnummer van de gelukkige winnaar. “Ik ga het winnende lot hieruit trekken”, zegt de hitmaker in de clip. “Ik wil dat iedereen heel stil is. Ik wil de winnaar horen schreeuwen”.

Drake heeft de afgelopen tijd wel vaker cadeaus weggeven tijdens zijn shows. Zo schonk hij een fan bij een concert in Las Vegas 50.000 dollar en gaf hij een fan een Hermes Birkin-handtas. Ook beloofde hij tijdens een optreden de medische kosten van een van zijn fans te betalen.

De 36-jarige rapper bracht vorige week zijn achtste studioalbum For All The Dogs uit. Hij maakte ook bekend dat hij voor onbepaalde tijd rust gaat nemen om aan zijn gezondheid te werken. Afgelopen weekend gaf hij het laatste optreden in zijn It’s All a Blur Tour.