Matthew Perry 2017 Winter Tca Tour Day 9

Dit gebeurt er met nalatenschap Matthew Perry

Ruim een miljoen dollar aan bezittingen van Matthew Perry zijn na zijn dood ten goede gekomen aan zijn eigen trust, waaruit in ieder geval een deel van het geld verdeeld zal worden over zijn nabestaanden. Dat schrijft onder meer de Daily Mail op basis van zijn testament.

De Friends-acteur riep het trust in 2009 in het leven en noemde het Alvy Singer Living Trust, mogelijk naar een personage met die naam uit de film Annie Hall van Woody Allen uit 1977. Mensen die via de trust geld zullen ontvangen, waar eerder al veel geld in werd gestopt door Perry, zijn onder anderen zijn vader John, moeder Suzanne en zijn halfzus Rachel Dunn.

Onbekende bedragen naar andere familieleden

Andere zaken die in het testament van Perry zijn opgenomen, zijn onder meer de keuze om eventuele kinderen geen exclusieve beschikking over zijn nalatenschap te geven. Perry kreeg geen kinderen, dus is die optie niet aan de orde. Wel gingen er onbekende bedragen naar andere familieleden.

Lees ook: Matthew Perry op 54-jarige leeftijd overleden

Perry overleed vorig jaar oktober in het bad in zijn huis, naar later bleek aan de gevolgen van een hoge dosis van het verdovingsmiddel ketamine die tot verdrinking leidde. De dood van de 54-jarige acteur werd vastgesteld als een ongeluk.