Freestocks R Ov6smbbyk Unsplash

Deze wereldster is al drie jaar in het geheim aan het daten

Drew Barrymore is de afgelopen drie jaar “een soort van aan het daten” met een man. Dat onthult de actrice in de komende aflevering van haar talkshow die maandag wordt uitgezonden, maar waarvan alvast een fragment is gedeeld.

Barrymore (48) heeft hem leren kennen via de datingapp Raya. De afgelopen jaren hebben ze met elkaar gedatet, maar de actrice vindt het tijd dat het wat serieuzer wordt. “Ik heb hem uitgenodigd voor een bruiloft volgend weekend.”

De actrice zegt dat ze door Taylor Swift en Travis Kelce werd geïnspireerd niet langer geheimzinnig te doen en gewoon in het openbaar te daten. Swift en Kelce, die overigens nog niet hebben toegegeven dat ze een stel zijn, werden de afgelopen tijd meerdere keren samen gespot. “Dit is het bewijs dat je je niets aantrekt van wat andere mensen denken. Het was zo kalm, zelfverzekerd en normaal en daardoor dacht ik: ik zou dit ook moeten doen.”

Barrymore heeft sinds haar scheiding met Will Kopelman in 2016 geen relatie meer gehad. De twee hebben samen twee dochters.