Dave Grohl Gettyimages 2158478828 (1)

Dave Grohl maakt sneer naar Taylor Swift: ‘Wij spelen daadwerkelijk live’

Dave Grohl heeft tijdens een optreden van zijn band Foo Fighters een sneer uitgedeeld naar collega Taylor Swift, door te impliceren dat zij niet live speelt op het podium. Dit blijkt uit beelden van bezoekers die online rondgaan.

“Wij noemen onze tour graag The Errors Tour”, begon hij verwijzend naar The Eras Tour van Swift, die op dat moment elders in Londen optrad. “We hebben meer dan een paar tijdperken gehad, en ook meer dan een paar fucking fouten gemaakt. Een paar maar… Dat komt omdat wij daadwerkelijk live spelen. Wat!? Ik zeg het maar gewoon. Jullie houden van rauwe, live rock-‘n-rollmuziek, toch? Dan ben je naar de juiste plek gekomen.” Zijn opmerking maakt fans van Taylor, de zogenoemde ‘Swifties’, woest, blijkt uit reacties op social media.

Lees ook: Taylor Swift legt concert stil: ‘Hulp nodig’

Reactie Taylor

Ondertussen lijkt het erop dat Swift tijdens haar concert op zondagavond in Londen alweer gereageerd heeft op Grohl. “Al mijn bandleden, al onze crewleden, mijn band die vanavond drieënhalf uur live voor jullie gaat spelen, ze verdienen dit zo erg”, zei ze in het Wembley-stadion. “En jullie zijn zo vrijgevig om dat voor ons mogelijk te maken, dat zullen we nooit vergeten.”