Courteney Cox mist overleden Matthew Perry elke dag

In navolging van Friends-collega Matt LeBlanc heeft ook Courteney Cox voor het eerst persoonlijk gereageerd op het overlijden van Matthew Perry. In een bericht op Instagram schrijft de 59-jarige actrice dat ze dankbaar is voor elk moment met Perry. “Ik mis je elke dag.”

Cox speelde in Friends de rol van Monica Geller, de geliefde van Chandler Bing (een rol van Perry). Bij haar bericht deelt ze een iconisch fragment uit de serie. “Als je zo nauw met iemand samenwerkt als ik met Matthew heb gedaan, zijn er duizenden momenten waarvan ik zou willen dat ik ze kon delen. Hier is een van mijn favorieten”, stelt ze.

“Chandler en Monica zouden voor één nacht een affaire hebben in Londen. Maar door de reactie van het publiek werd dit het begin van hun liefdesverhaal. In deze scène fluisterde hij, voordat we begonnen te filmen, iets grappigs wat ik moest zeggen. Hij deed dat soort dingen vaak”, herinnert Cox zich. “Hij was grappig en aardig.”

Eerder dinsdag sprak LeBlanc ook al voor het eerst over Perry, die eind vorige maand op 54-jarige leeftijd overleed. De vijf overgebleven hoofdrolspelers uit Friends deelden eerder een gezamenlijke verklaring omdat ze nog aan het rouwen waren.