Bruce Springsteen

Bruce Springsteen stelt alle optredens uit om maagzweer

Bruce Springsteen verplaatst alle optredens met The E Street Band die nog voor dit jaar gepland stonden naar 2024. Dat maakt het team van de 74-jarige Amerikaanse zanger woensdag bekend op Instagram. Reden is dat Springsteen moet herstellen van een maagzweer. Begin deze maand maakte zijn team al bekend dat zijn geplande shows in de Verenigde Staten voor september uitgesteld worden omdat hij moest worden behandeld voor de maagzweer.

“Bruce Springsteen is de afgelopen weken goed aan het herstellen van een maagzweer en zal op doktersadvies de behandeling de rest van het jaar voortzetten”, meldt het team. “Met dit in gedachten en uit voorzorg worden alle resterende tourdata van 2023 voor ‘Bruce Springsteen & The E Street Band’ uitgesteld tot 2024.”

De nieuwe data van alle uitgestelde shows van 2023 worden volgende week bekendgemaakt. De optredens vinden op dezelfde locaties plaats als eerder gepland. Mensen die niet op de nieuwe data kunnen, hebben na de aankondiging van de nieuwe data dertig dagen de tijd om hun geld terug te vragen.

“Dank aan al mijn vrienden en fans voor jullie goede wensen, aanmoediging en steun”, zegt de rockster in een reactie. “Ik ben aan de beterende hand en kan niet wachten om jullie volgend jaar weer te zien.”