Britney Spears "piece Of Me" Summer Tour Brighton Pride

Britney Spears verwijdert Instagram en kondigt mysterieus nieuw project aan

Britney Spears heeft opnieuw haar Instagram-account verwijderd. Ook kondigt de 42-jarige zangeres op berichtendienst X een nieuw project aan.

“Er komt binnenkort iets nieuws aan. Meld je aan voor de mailinglijst om als eerste op de hoogte te zijn”, deelt Britney in de video. Verder deelt Spears niets over haar nieuwe plan. Honderden mensen reageren onder het bericht van de Princess of Pop, waarin zij aangeven nieuwsgierig te zijn. Velen van hen hopen op nieuwe muziek.

https://twitter.com/britneyspears/status/1745599550105256257

Lees ook: Britney Spears ontkent albumgeruchten: ‘Ik keer nooit meer terug’

Nooit meer muziek

Het is echter niet waarschijnlijk dat Spears werkt aan nieuw muzikaal repertoire. Recent schreef ze nog op Instagram dat ze “nooit” meer terug wil keren in de muziekindustrie. In oktober heeft Spears nog haar memoires The Woman in Me uitgebracht, waarin ze haar levensverhaal vertelt.

Tip van de redactie

The Woman in Me, de officiële autobiografie van Britney Spears, biedt een onthullende blik op haar leven en carrière. Na haar moedige getuigenis in 2021, onthult dit boek haar ongelooflijke reis en innerlijke kracht, die haar tot een icoon in de popmuziek hebben gemaakt. Een must-read voor fans en iedereen geïnteresseerd in het ware verhaal achter deze legendarische artiest. Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

Britney Spears