Taylor Swift | The Eras Tour Dublin, Ireland

Al honderden fans bij Arena voor Taylor Swift

Bij de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam hebben zich al honderden fans van Taylor Swift verzameld. De Amerikaanse zangeres treedt donderdagavond voor zo’n 55.000 mensen op. VIP-bezoekers mogen vanaf 15.30 uur het stadion in, alle andere bezoekers vanaf 16.30 uur.

Voor de ArenA zijn al veel hekken geplaatst, om de bezoekersstroom in goede banen te leiden. Bij de verschillende ingangen zitten mensen al klaar om naar binnen te gaan. Enkele fans hebben een warmhouddeken omgeslagen. Er zijn fans te zien met glitterrokken en een paarse bontjas. Meerdere jonge bezoekers zijn uitgebreid bezig met hun make-up, ziet een ANP-verslaggever. Een beveiliger zegt dat er om 06.00 uur al mensen waren. Kamperen was niet toegestaan, maar de beveiliging zag wel slaapzakken en luchtbedden rond het stadion.

Lees ook: Waarschuwing voor Taylor Swift bezoekers in de ArenA

Ook merchandise trekt volle zalen

Bij de plek waar merchandise van Taylor Swift wordt verkocht staan ook al mensen te wachten. Woensdag stonden duizenden Taylor Swift-fans urenlang in de rij om bijvoorbeeld een T-shirt of hoodie van hun idool te kopen.