Patty Brard

Patty Brard verruilt Amstelveen voor Almere

Almere krijgt er een BN’er bij: niemand minder dan Patty Brard trekt naar het Flevolandse. Op Instagram laat ze haar volgers zien hoe haar droomhuis-in-wording eruit gaat zien.

Het gaat om een nieuwbouwvilla in Almere Duin, aldus Patty. Volgens Mediacourant heeft ze 1,2 miljoen euro neergeteld voor een villa van 195 vierkante meter, waar nog een uitbouw bij moet komen.

(Tekst gaat verder onder post)

De 67-jarige presentatrice kreeg het advies dat het op haar leeftijd verstandig is om lekker gelijkvloers te gaan wonen, maar daar is ze nog helemaal niet aan toe, legt ze in Shownieuws uit. “Dus zijn wij uiteindelijk uitgekomen bij Almere Duin. Dat is een nieuwe wijk.”

2.1 miljoen

Haar vorige woning, een villa in Amstelveen, heerlijk gelegen aan de Amstel, is verkocht voor 2.1 miljoen euro. Haar nieuwe woning ligt ook aan het water. “Als je het glas opendoet, dan loop je zo de duinen in en kun je op je blote voetjes naar het strand.”

We’re going to Ibiza

Mocht het te koud worden onder de voetjes, dan kunnen Patty en haar Antoine altijd nog terecht in hun andere stulpje: een villa op Ibiza.