Sarah Ferguson Gettyimages 1785259900

Sarah Ferguson presenteert Britse Koffietijd en geeft kijkers relatietips

Sarah Ferguson heeft maandag de bekende Britse talkshow This Morning mede gepresenteerd. De hertogin van York zat er onder meer bij toen Cliff Richard werd geïnterviewd en ze mocht vragen van kijkers beantwoorden. Zo gaf Ferguson relatietips aan een vrouw die om advies vroeg.

De kijker belde in omdat zij en haar man het te druk hebben met hun kinderen en werk en geen tijd hebben voor elkaar. De ex-vrouw van prins Andrew adviseerde haar om een oppas te zoeken voor de kinderen, wat “spannend” ondergoed aan te trekken en hem mee te nemen op een date. “Het gaat om het verrassingselement en dat brengt de magie terug in jullie relatie.”

Goed advies

De vrouw vond het erg “goed” advies van Ferguson. “Ik ben er trots op dat je ons vandaag hebt gebeld en dat je zo dapper bent geweest om ons te bellen. Goed gedaan”, reageerde de hertogin van York.

Sprakeloos

Tijdens het interview met zanger Cliff Richard kwam ‘Fergie’ minder goed uit haar woorden, omdat ze onder de indruk was van zijn aanwezigheid. “Ik zit hier naast jou, Sir Cliff, en ik ben sprakeloos. Dat is niets voor mij.”

Tip van de redactie

In de bestseller Diana. Haar eigen verhaal onthult Diana intieme details van haar leven. Andrew Morton biedt ongeëvenaarde inzichten, gebaseerd op geheime interviews met de prinses. Deze biografie, bijna een autobiografie, belicht Diana’s meest persoonlijke momenten. Voor meer informatie klik op onderstaande button

Andrew Morton