Schermafbeelding 2023 02 14 Om 18.12.33

Zo vieren BN’ers Valentijnsdag

Het is de dag van de liefde en dat vieren de BN’ers volop. Van bosjes bloemen tot aan chocolade en van ballonnen tot aan oude herinneringen, dit is hoe de BN’ers Valentijnsdag vieren.

Gordon heeft zijn nieuwe liefde Gavin op Valentijnsdag verrast met een enorme bos rozen in de vorm van een hart. Op Instagram deelt hij een foto van zichzelf met zijn nieuwe vlam en het hart.

Ook Yolanthe Cabau deelt hoe haar Valentijnsdag eruitziet met haar volgers. “Happy Valentines Day!!” schrijft ze bij een schattige boomerang van haar grote liefde Xess Xava.

Bridget Maasland besteedt ook extra aandacht aan haar liefdes vandaag. “De liefdes van mijn leven, die samen onafscheidelijk zijn. Mijn puppy’s,” schrijft ze bij een aantal schattige foto’s van haar zoontje en haar hond.

Barry Atsma staat stil bij de geboortedag van zijn overleden broer Rimmert. “Op deze dag van de liefde werd de liefste ziel die ik ken geboren,” begint hij zijn bericht. “Onze broer Rimmert kon knuffelen en liefhebben als geen ander.”

Soundos El Ahmadi verbluft haar volgers juist met een throwback foto. “Speciaal voor Valentijnsdag een throwback foto van mij toen ik blond en slank was. Geniet ervan.”

De grote liefde van Patricia Paay heeft haar vandaag verrast met een cadeautje, dat deelt de diva op Instagram. “Robbert had een klein cadeautje voor mij mee genomen, zo lief! Zeker als je het niet verwacht.” Vanavond gaan ze het samen thuis gezellig maken.

De Valentijnsdag van Barbara Sloesen loopt anders dan ze had gehoopt. Zo deelt ze een screenshot van een gesprek met haar liefde waarin ze vraagt om vanavond samen uit eten te gaan, maar haar vriend heeft andere plannen.

Vervolgens deelt ze op haar Instagram Stories dat Joost wel bloemen heeft gehaald voor haar. “De boodschap is overgekomen,” staat erbij. Vervolgens reageert haar vriend hier weer op: “Zijn voor Abel.”