×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sharon Pieksma is Miss Nederland 2019

Sharon Pieksma is Miss Nederland 2019
30.06.2019 -

Sharon Pieksma mag zich komend jaar Miss Nederland noemen. De 24-jarige Rotterdamse ontving de titel en de bijbehorende met kristallen ingelegde kroon van Miss Nederland 2018, Rahima Dirkse.


Pieksma, al sinds haar dertiende model, werd verkozen uit een groep van tien finalisten. De afgelopen weken werden de dames gevolgd in het RTL 4-programma Op jacht naar de kroon. De finaleshow werd zondagmiddag uitgezonden. De kandidaten moesten de jury in verschillende rondes, waaronder een bikinironde, zien te overtuigen.

Uiteindelijk kwam Pieksma als winnaar uit de bus. ‘Wow, ik moet het eerst even zelf geloven’, zegt ze. ‘Als Miss Nederland krijg je verantwoordelijkheden die je kan inzetten. Ik ben iemand die heel gemotiveerd en gepassioneerd is, vol liefde zit en stralende energie wil geven, goede intenties heeft en de positiviteit in mij wil ik delen met anderen.’

https://www.instagram.com/p/BzV_qWcozGR/?utm_source=ig_web_copy_link

Miss Universe

De nieuwe Miss Nederland hoopt zich te kunnen inzetten voor mens, natuur en dier, zo vertelt ze. ‘Ik wil als Miss Nederland de wereld een stukje beter maken met als doel: minder plastic. We moeten onze planeet beschermen en dat wil ik door dit platform te gebruiken delen met de wereld.’

Door haar overwinning mag Pieksma Nederland vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe-verkiezing. Eerder werden onder anderen Jessie Jazz Vuijk, die meedeed aan Expeditie Robinson en Boxing Stars, en Dance Dance Dance-deelnemer Zoey Ivory van der Koelen verkozen tot Miss Nederland. Al sinds de jaren 30 vindt de missverkiezing jaarlijks plaats, destijds werd de winnares Miss Holland genoemd.