Shakira Piqué

Shakira en Gerard Piqué dissen elkaar over en weer na breuk

Sinds de relatie van Shakira en Gerard Piqué over is, is het er niet gezelliger op geworden tussen de zangeres en oud-profvoetballer. Nadat de Colombiaanse haar ex onlangs in haar nieuwe nummer bespotte, kwam de Spanjaard zondag met zijn eigen reactie op de verwijtingen.

In haar nieuwe nummer BZRP music session #53 reageert Shakira (45) onder meer op de nieuwe relatie van Piqué (35), die met een 22-jarige vrouw gaat. Zo zingt ze bijvoorbeeld “Ik ben twee 22-jarigen waard. Je hebt een Ferrari ingeruild voor een Twingo. Je hebt een Rolex ingeruild voor een Casio.”

Zondag kwam Piqué hier met een kwinkslag op terug toen hij in een Renault Twingo de parkeerplaats op kwam rijden toen hij naar een lokale voetbalwedstrijd kwam kijken. Eerder sloot de oud-verdediger van FC Barcelona ook al een overeenkomst met het horlogemerk Casio. Deze klokjes gaan volgens Piqué “levenslang” mee.

Afgelopen zomer maakten Shakira en Piqué bekend na een relatie van twaalf jaar uit elkaar te gaan. Het stel heeft samen twee kinderen.