Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes sleept moeder voor rechter om erfenis Hazes senior

Roxeanne Hazes heeft een kort geding aangespannen tegen haar moeder Rachel Hazes. De zaak heeft te maken met de erfenis van André Hazes senior, zo bevestigt de woordvoerder van de zangeres aan het ANP na berichtgeving van RTL Boulevard.

Over de zaak zijn nog weinig details bekend. In een verklaring liet de woordvoerder van de zangeres aan RTL Boulevard weten dat “maandenlang achter de schermen, buiten de media en zonder procedures, geprobeerd is om opheldering te krijgen over een aantal relevante zaken”. “Helaas blijft, gezien de gedane onderzoeken, er niets anders over dan dat de rechter de knoop doorhakt, hoezeer ook geprobeerd is om dit te voorkomen.” De zaak is niet alleen door Roxeanne aangespannen, maar ook door de persoon die na het overlijden van Hazes senior in 2004 testamentair bewindvoerder was.

In de verklaring zeggen Roxeanne en de bewindvoerder het te betreuren dat het nieuws van het kort geding in de media bekend is geworden. “Zij zijn van mening dat de geschillen niet in de media, maar in de rechtszaal behandeld dienen te worden.”

Het kort geding dient volgens RTL Boulevard op 9 februari in de rechtbank in Utrecht.